|
"Buna, iubita mea, vad ca te-ai intors si nu stii ce bucurie simteinima mea. Mi-ar placea daca mi-ai spune ceva: Violeta, acum mult timp i-am spus mamei tale, ca atunci cind vorbeste cu tine la telefon sa iti spuna sa imi trimiti un mesaj cu numarul de telefon ca sa te pot suna in Romania si nu am primit nimic. Am fost disperat pentru a putea avea din nou cuvintele tale de amor si tot acest timp mi s-a parut interminabil. Ce s-a intimplat , viata mea, ca nu am avut vesti de la tine? De asemenea mi-ai spus ca o sa ma sune cumnata ta pentru fetita ei si nu m-a sunat. Bine, imi ramine sa iti spun ,iubita mea Violeta, ca am nevoie sa te vad, sa te sarut, sa te mingíi, sa desenez surisul tau cu dorintele mele , sa sarut buzele tale , sa te imbratisez si sa nu te las sa mai pleci fara mine. Vreau sa iti dau dragostea mea, viata mea, visele mele, diminetile mele. Sa simt ca dragostea noastra cu fiecare zi este mai mare si ca va fi imposibil sa ne desparta nimeni si nimic. Vreau sa te fac fericita pentru ca fericirea ta e ceea ce imi doresc, pentru ca traiesc doar pentru asta. Vreau ca inainte ca o lacrima sa cada din ochii tai, sa o sarut cu toata dragosea mea si sa dispara. Pentru ca tu imi dai forta ca sa respir, ca sa traiesc, ca sa lupt, pentru tot ce inseamna sa te iubesc cu nebunia cu care te iubesc. Printesa mea , nu ma lasa niciodata, cerul meu, dar daca ti s-a intimplat ceva in Romania si vrei sa ma parasesti, cu toata durerea sufletului meu, am sa plec din viata ta. Te iubesc, te iubesc, te iubesc dragostea mea. Adu-mi surpriza mea, viata mea, caci stiu ca era libertatea ta pentru a putea trai impreuna intr-o buna zi. Te iubesc."
|